DE HÛNEKOP
en dy

Hûnekopfestival

De Hûnekop brengt dit najaar alweer zijn 6 de studio album "Monsterachtich" uit, in aanloop naar het 10-jarig jubileum van de band, wat volgend jaar gevierd zal worden!  Het nieuwe album zal op 26 oktober worden gepresenteerd tijdens de 9 de editie van het Hûnekopfestival in ‘thuishonk’ Poppodium Iduna te Drachten. Samen met andere bevriende Friese bands en acts zal er weer mooi een feest gebouwd worden. Ook de jongste fans worden niet vergeten, want zoals ieder jaar speelt de Hûnekop s’middags een akoestische set speciaal voor de Hûnekop-kids! 

 

Na een sabbatical in 2017/2018 is de band weer vol energie en inspiratie. Momenteel wordt druk gewerkt aan het nieuwe album gewerkt waarvan er al 10 juweeltjes klaar liggen. Op 26 oktober kun je genieten van de nieuwe songs, maar uiteraard zullen ook de oude vertrouwde klassiekers niet ontbreken! De bands Sjoerd ensa en The Hammeroidz zijn van de partij en spelen in het voorprogramma. Friese cultzangers Gewoon Bram en Oele Plop zijn special guest en De Doelleazen, die dit jaar 10 jaar bestaan sluiten het festival af met een spetterede set!

Zaterdagmiddag gaat Iduna speciaal voor de jongste fans om 14:30 uur open waar zij kunnen genieten van een akoestisch optreden en de bandleden nog even kunnen ontmoeten. Entree is €5,-. 

  • tydskema
    tydskema

Kortom, wacht niet te lang als echte Hûnekopfan met het kopen van kaartjes, want ieder jaar gaan die supersnel! 

  • HKF2019 POSTER MONSTERACHTICH

Hûnekopfestival wordt dit jaar wederom mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren:

Alertec uitzendbureau 

Emperor audio

Veenstra Project Support

Het Kroeggerei

HCA Fryslân

BME Bookings

Jelle Lootsma geluids verhuur 

ARTIESTEN:

 Sjoerd ensa

The hammeroidz https://www.facebook.com/hammeroidz/

de hûnekop

De doelleazen

Special guests Oele Plop en Gewoon Bram