DE HÛNEKOP
en dy

Muziek

Al vanaf zeer jonge leeftijd schrijven wij zelf tekst en muziek. Dat begon ooit met punk en metal. Tegenwoordig zijn we vaardig binnen meerdere genres en talen. We bespreken, onder het genot van een kop koffie of flesje bier, graag uw wensen!

 

Hier onder een aantal voorbeelden van, door ons geschreven en geproduceerde muziek:

 

Hurdrinners bin dearinners, was een opdracht van it iepenloftspul "de marathon" te Jorwert. Het nummer moest aansluiten bij het script van de voorstelling. Die ging over een auto garage in de Friese Wâlden, waarvan de werknemers een marathon gingen lopen om geld in te zamelen, om zo het faillissement van de garage te voorkomen. Tekst geschreven door Emiel Stoffers. De muziek is geschreven en geproduceerd door Jeroen Seinstra en Emiel Stoffers. Het nummer kwam zo mooi uit de verf, dat de Hûnekop besloot het ook op uit te brengen op het album "wy ha wer spul".

Gewoon Bram kwam bij ons aan kloppen voor een nieuwe dikke hit. Omdat de muziek van Bram vaak goed blijft hangen, kwamen wij op het idee van klotedeuntje. De tekst is geschreven door Emiel Stoffers en de klotedeuntjes zijn van de hand van Jeroen Seinstra.